Редактор: e-mail: Кадър бТВ450 000 души гласуваха за мен на президентските избори,

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВ450 000 души гласуваха за мен на президентските избори,
Коментари Харесай

Марешки: В следващите три дни до изборите предстоят фалшификации

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

450 000 души гласоподаваха за мен на президентските избори, само че след това поради социологическите внушения, поради троловете, които пишеха, на идващите избори гласоподаваха надалеч по-малко за мен, а през тези четири години българите ги ограбваха.

Това сподели водачът на " Воля " Веселин Марешки по бТВ.

В идващите три дни до изборите предстоят фалшификации. Колега беше при мен в офиса и ми споделя: Ми, те, социолозите, предният път даваха на ГЕРБ 20%, тия след това направиха 33% на изборите и никой не си скъса дипломата. Всеки си има някакви цели, някакви пари, разумно в социологическата мафия през идващите няколко дни, всички ще се изсипят, и те ще дават такива проценти, които са комфортни на техните протежета. Така че не се учудвайте. Странното е, че в тази предизборна битка, безусловно всички политически сили, даже и тези, които се радват на резултатите, които им дават социолозите, споделят: Лъжат, не ги гледайте, не ги слушайте, идете да гласувате с разсъдъка си, добави Марешки.

На държавното управление давам оценка 4,5 по шестобалната система за оправянето с коронакризата. Петица няма по какъв начин да дам, тъй като като цяло от една страна имаме не по този начин много огромна независимост, само че тази независимост можеше да продължава и без толкоз доста жертви и толкоз доста проблеми, които създадохме. Не трябваше да има повече от 5-6 месеца затворени бизнеси. Пикът е 10-15 дни, всеки ще оцелее, след това спада малко, сподели още Марешки. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР